https://www.high-endrolex.com/17

Turistična kmetija Na koncu vasi - NAVODILA in informacije
Logo izletniška kmetija Na koncu vasi

Dear visitor! You can view web pages also in your language using a translator. Click on (top left)

NAVODILA in informacije


jedilnik: m2Nada

Mesna juha / Gobova juha / Ocvrt perutninski zrezek / Vinogradniški zrezek / Ajdovi rezanci / Zapečen krompir / Sezonska solata / Ajdov krapec
zanimiva kombinacija sestavljena s strani naše gostje - zabava kolektiva...
oglej si jedilnik

Apartma glamp Na koncu vasi


Dopust, aktivnosti, narava in sprostitve - nočite pri nas!

Apartma sprejme 2 osebi oz. družino do 2+2 osebi


kolesarjenje po ravninah Prlekije in Prekmurja ali po gričih Jeruzalemske vinske ceste (3x el.kolesa), obisk enega od 8 termalnih kopališč v okolici, raziskujte in si oglejte katero od 120 znamenitosti, ki smo jih zbrali za vas, uživajte v kulinariki in vinski ponudbi, in še in še...

NAVODILA in informacije [ Seznam ]

NAVODILA in informacije

Pozdravljeni,

Prenovili smo spletne strani (januar 2020).

Predstavimo Vam ponudbo naše izletniško turistične kmetije Na koncu vasi, ter podamo še množico uporabnih informacij, ki se tičejo tega prelepega dela Slovenije.

( v primeru, da ste naleteli na napako pri delovanju strani - prosim javite, da jo lahko odpravimo - hvala)

Tako, vam v rubriki:

  • OSNOVNA STRAN - ponudimo in opišemo, za vas izberemo in poudarimo utrinke - povzeto.. 
  • O NAS, tukaj se predstavimo, dodamo tudi zemljevid s pomočjo katerega lažje pridete do nas,
  • PONUDBA, kaj lahko naredimo za vas / vas pogostimo kot individualne goste ali poskrbimo za vas kot skupino - tako z vodenimi ogledi (licenca turističnega vodnika), degustacijami vrhunskih vin, pristnimi domačimi pomurskimi jedmi, v primeru, da organizirate slavnostni dogodek za vas tudi prilagodimo ambient slavju. Organiziramo lahko tudi vinsko degustacijo, kjer vas vodim sommelie-ljubitelj.
  • AMBIENT, naš ambient, naše kapacitete in zmogljivosti ter velika otroška igrala
  • KATALOG JEDI - poudarimo našo specialiteto - domače prleške in prekmurske jedi, ter odlična domača vina
    • skupina si lahko v tem KATALOGU sami sestavi jedilnik, ki nam ga pošljete da ga potrdimo ter uskladimo termin.
    • Nekaj jedilnikov smo vam vnaprej pripravili tudi mi, kot možen predlog. Tako lahko samo potrdite tak jedilnik, ali z njega prevzamete določene jedi, ali pa si svojega sestavite popolnoma sami.
  • ZNAMENITOSTI predstavljamo turistične točke Prlekije in Prekmurja (pri tem smo vam pripravili navodila v google zemljevidih kako do nas, vse turistične točke pa smo zbrali tudi na zemljevidu Znamenitosti NA KONCU VASI (v zemljevidu lahko tudi izklopite prikaz posameznih tipov znamenitosti (levi zgornji kot - da dobite res željene informacije). Na naši spletni strani pa imate zbrane informacije za vsako posamezno znamenitost (pri tem lahko informacije sortirate po različnih kriterijih).
  • ZANIMIVOSTI zbiramo članke, ki opisujejo posebnosti v tej prelepi pokrajini, pri nas na turizmu in še kaj,
  • ALBUM prikazuje različne utrinke, ki so se odvili pri nas.

Prazniki - v primeru, da se z datumom bližamu prazniku se ob Logotipu pojavi tudi simbol praznika, klik na njega, vam prikaže tudi opis tega prazničnega dogodka. V skladu s praznikom vam pripravimo tudi posebno ponudbo pri nas na kmetiji - pokličite.

Obvestila - za izredne dogodke, pomembne zadeve, obvestila in navodila - vas pričakajo na posameznih straneh v kolikor smo jih podali. Na vrhu strani (tik pod menujem) se pojavijo le obvestilo IZREDNI DOGODKI (na strani za katero ta dogodek velja), ostali tipi obvestil pa se pojavijo pred samim besedilom strani.

Obvestila bodo sama izginila po nekaj prikazih (šteje vsako ponavljanje na poljubni strani).. v kratkem ponovimo: z Obvestili vas obveščamo o nekem dogodku, so informacija in se same ugasnejo.

Vsa aktualna obvestila vseh strani pa so povzeta na dnu strani ZANIMIVOSTI.

Izlet z Muro - naš poseben ponos je tudi reka Mura, ena redkih rek v Sloveniji, ki še ni zajezena z hidrielektrarnami in nam kot taka omogoča posebna doživetja. Spustimo se po Muri in si oglejmo pokrajino tudi s tega zornega kota.

Naša hčer je bila tudi vinska kraljica Slovenije, ter Ljutomerska vinska kraljica - predstavimo jo in predstavimo njeno ponudbo v Enoteki Ljutomer, saj so tam zbrana prleška vina vinogradnikov res širokega sortimana.

Najpogosteje izbrano/obiskano - na dnu posamezne strani - so seznami, ki so oblikovani glede na pogostost izbire posameznih opcij (jedilniki, jedi, znamenitosti, zanimivosti,..) ter vam tako omogočajo vpogled v to kaj je najbolj aktualnega. Ampak... priporočamo, da pogledate tudi tisto, kar je množici skrito, lahko naletite na marsikateri biser.

 

NAVODILO za izbiro jedilnika

lahko si ogledate tudi video navodilo sestavljanja jedilnika.

ko izberemo opcijo KATALOG JEDI, se nam prikaže izbirno polje, na katerem vrhu se nahaja navodilo za postopek

jedi so razporejene po kategorijah APERITIVI, HLADNE PREDJEDI, IZBRANE JUHE, TOPLE PREDJEDI, GLAVNE JEDI, PRILOGE IN VEGETARIJANSKE JEDI, SOLATE, SLADICE IN POOBEDKI, VINA IN SOKOVI.

S klikom na izbrano kategorijo se nam prikaže seznam jedi oz. pijač v tej kategoriji.

Po kategoriji se premikamo s pomikom okna saj je jedi več kot je trenutno prikazano v oknu.. ko želimo izbrati določeno jed kliknemo na simbol - dodajmo na naš krožnik. Če želimo še več jedi iz te kategorije jih prav tako dodamo v košarico.

Ko smo izbiro jedi te kategorije zaključili izberemo opcijo na levi s katero se pomaknemo na izbirnik više - kategorije jedi.

Izberemo naslednjo kategorijo in v njej ponovno izbiramo jedi.

Vsaka jed, ki jo dodamo na jedilnik se pojavi v seznamu izbranih jedi v vrhu okna - tako kreiramo naš jedilnik.

Ko sta v seznamu izbrani vsaj dve jedi se pojavi tudi opcija, da pošljete izbran jedilnik nam v pregled. Pri tem prosimo, da izpolnite tudi kontaktne podatke, da vas lahko kontaktiramo in izbran jedilnik potrdimo (ime in priimek kontaktne osebe, telefonsko številko na katero je dosegljiva in elektronsko pošto, prav tako pa prosimo, da vpišete željen termin vašega dogodka, da lahko preverimo ali je termin še prost - ko e-pošto dobimo, preverimo podatke in vas obvestimo - telefonsko ali email).

Izbrane jedi lahko pregledate tudi tako, da kliknete postavko OGLED JEDILNIKA z zgornjem desnem kotu nad izbranim seznamom jedi.

Svoji skupini pa lahko tudi posredujete ta seznam tako, da jim pošljete povezavo tega jedilnika ali jim posredujete e-pošto, ki ste jo prejeli od nas in v kateri je ta povezava tudi zapisana. Tako si bodo lahko ogledali kakšne dobrote ste si zamislili za njihovo pogostitev.

KatalogJedi_povezava

rubrika: Turizem 11.12.2019

oglejte si tudi:

Martinovanje
Martinovanje
rubrika: Turizem

Martinovo - ko se mošt spremeni v vino - star ljudski praznik, ki naznanja konec dela na poljih in krst mladega vina, martinovo 11...

nadaljuj z branjem..
Turisti%C4%8Dna+kmetija+na+Cvenu+
Turistična kmetija na Cvenu
rubrika: Turizem

Turistična kmetija ima urejene prostore z degustacijskim pultom, mizami in stoli za okrog 50 gostov...

nadaljuj z branjem..
Jeruzalem+Experience
Jeruzalem Experience
rubrika: Turizem

Jeruzalem Slovenia Experience - Slocally blog Jeruzalem is the land of sun, counts and wine...

nadaljuj z branjem..
Na koncu vasi

Suzana KOLBL

Na naši družinski kmetiji preizkusite dobrote Prlekije, ki jih dopolnimo z vrhunskimi domačimi vini.
Popeljemo vas na ogled znamenitosti, ter priporočimo aktivnosti v prelepi Prlekiji oz. Pomurju.


041 / 340-589

POUDARIMO
Spust po reki MURI

organizirano za skupine

izleti po Prlekiji in Prekmurju
izleti Pomurje

spoznajte lepote Pomurja

Praznovanja

za vašo skupino, obletnice, poroke, obhajila, izleti,..

Vinska kraljica SLO

v letu 2015 - iz naše kmetije Na koncu vasi