Za skupine

SPUST po MURI, znamenitosti Prlekije in kulinarika pri nas

Praznovanja

birme, rojstni dnevi, drugo - posebaj za vas

Nedeljska kosila

pristna domača prleška kosila

Kolesarjenje

z zemljevidi po ravninah Pomurja

Ponudba na kmetiji

Dnevna in za skupine

Aktivnosti

Kaj početi pri nas in v naši okolici

Zanimivosti

Zanimivosti v okolici

Namestitev

Prenočevanje

100% naravni domači sokovi

...lastne pridelave

sokovi so narejeni po popolnoma starih receptih. Zmleto sadje se stisne in pasterizira pri primerni temperaturi, nato pa se nalije v steklenice, ter zapre. Segret sok uniči vse bakterije v preostanku zraka v steklenici in tako hermetično zaprt sok ostane brez konzervansov in raznih dodatkov kvalitetno ohranjen do uporabe.

Jabočni sok

Jabolčni sok je narejen pretežno iz starih sort jabolk. Stisnjen sok ne filtriramo zato ima v sebi kvalitetno jabolčno maso in ni prozoren, ampak moten. Tako je ohranjena njegova sadna vsebina in zdravilne lastnosti.

Grozdni sok

Je nastal s stiskanjem grozdja domačih brajd in ne vinogradniških sort. Tako so uporabljene grozdne sorte jurka, gamaj, itd. Je odličnega osvežilnega okusa in lepe temno rdeče barve.

Poročeni sok

Je kombinacija jabolčnega in grozdnega soka. Sestava dveh sort mu daje zanimiv "poročen" okus.

Drugi sokovi

Glede na letino sadja ponujamo deloma tudi goste motne sokove iz domačega sadja. Tako je naprimer pri nas sedaj dobiti spodaj našteta sokova.

  • Hruškov gosti motni sok
  • Breskov gosti motni sok

Oba soka sta narejena s stiskanjem sadja in shranjena brez vseh kemijskih dodatkov po postopku pasterizacije - segrevanja.

Rubrika:Turizem

InfoCENTER

Lep pozdrav,  vljudno vas vabimo, da nas obišèete na naši turistièni kmetiji in da z nami preživite prijeten dan ali dva!! Našo dnevno ponudbo dopolnjujemo tudi s pripravo slavnos...

Rubrika:Hrana

NOVOLETNA vecerja 1.1.200...

Novoletna večerja 1.1.2007 - Na koncu vasi - turizem na kmetiji, Prlekija   Aperitiv ...

Rubrika:Vino

Renski rizling

RENSKI RIZLING Po poreklu je iz renske divje trte. Ime izhaja iz besede "rieseln" - osipavati, saj je bila ena izmed lastnosti trte, da se je rada osipavala med cvetenjem. Iz sorte ...