Za skupine

SPUST po MURI, znamenitosti Prlekije in kulinarika pri nas

Praznovanja

birme, rojstni dnevi, drugo - posebaj za vas

Nedeljska kosila

pristna domača prleška kosila

Kolesarjenje

z zemljevidi po ravninah Pomurja

Bograč

Bograč iz treh vrst mesa s krompirjem

Kislo zelje s pečenico

pripravljeno po prleško

Svinjina
+1

Ajdov svinjski zrezek

svinsjki zrezek v zvitku z nadevom ajdove kaše

Svinjina +0,5

Kotlet Na koncu vasi

kotlet, s prilogo iz jajca, paradižnika in česna

Svinjina

Kotlet s hrenom - ocvrt

kotlet, namazan s hrenom in ocvrt

Svinjina +0,5

Medaljoni v smetanovi omaki

na gobovi čebulno smetanovi omaki, zaliti z vinom

Svinjina
+1

Nadevan sv.file

z mletim mesom in dodatki

Svinjina Priporočamo

Prleški zrezek

v omaki iz tribarvne paprike in prekajene šunke

Svinjina

Sesekljana pečenka z jajcem

v obliki zvitka z domačim nadevom in jajcem

Svinjina
+1

Sv.file s slivami

okusen file nadevan s suhimi slivami

Svinjina -0,5

Sv.pečenka s kožo

svinjska pečenka z zapečeno kožo

Svinjina +0,5

Sv.zrezek z rdečo papriko

v sirovi skorjici

Svinjina +0,5

Sv.zvitek z zeljem

svinjski zvitek polnjen s kislim zeljem

Svinjina -0,5

Svinjska pečenka

na klasičen način

Svinjina Priporočamo

Vinogradniški zrezek

v omaki z grozdnimi jagodami sotiranimi na maslu

Svinjina
+1
Priporočamo

Zarebrnica v halji

v žvrkljanem testu s paradižnikom, gobicami in kislo smetano

Svinjina
+1

Zarebrnica v pikantni omaki

pikantna omaka zalita z vinom in smetano

Svinjina +0,5

Zrezek Robert

v gorčični omaki s čebulicami

Svinjina

Zrezek v vinski omaki

zrezek v omaki iz belega vina

Svinjina Priporočamo

Zrezki s suhimi slivami

zrezek v sladkasti omaki iz suhih sliv

Svinjina

Zrezki z jabolki

jabolčni krhlji v omaki začinjeni z ingverjem

Perutnina Priporočamo

Ocvrt perutninski zrezek

z bučnimi semeni v skorjici

Perutnina
+1

Ocvrt piščančji zrezek s kostanjevim nadevom

Piščančji zrezki nadevani z nadevom iz kuhanih kostanjev

Perutnina +0,5

Ocvrt polnjen piščančji file

polnjen s šunko in špinačo

Perutnina -0,5

Ocvrti piščanec

na klasičen način

Perutnina +0,5

Ocvrti skutni piščančji zrezek

Piščančji zrezki s skutnim nadevom

Perutnina -0,5

Pečen piščanec

na klasičen način

Perutnina +0,5

Pečen piščanec v ajdovi kaši

kjer pečena kaša - kot priloga - pridobi na okusu

Perutnina +0,5

Pečena raca

polnjena z domačim nadevom, Martinovo kosilo (11.11. - praznik vina)

Perutnina +0,5 Priporočamo

Piščančji file v šampanjski omaki

z gobicami, šampanjec v omaki daje poseben okus

Perutnina +0,5

Piščančji file z orehi in sirom

omaka prevzame poseben "orehov" okus

Perutnina
+1

Piščančji zvitki

ponjeni s šunko in korenčkom

Perutnina

Piščanec z grozdjem

piščanec v omaki iz grozdja

Perutnina +0,5

Puranji file s tunko in sirom

tunka in sir dajeta pecat okusu puranjega zrezka

Perutnina
+1

Puranji steak v naravni omaki

s sotiranimi breskvami in kokosom

Govedina +0,5

Dušena govedina v mozaiku

pretaknjena s slanino, korenčkom in kumaro

Govedina
+1

Goveja pečenka z rozinami

goveja pečenka v rozinovi omaki

Govedina
+2

Goveji file

v višnjevi omaki

Govedina +0,5

Goveji zrezki

v vinski omaki, opečeni na gorčici in začinjeni s timijanom

Govedina

Kuhana govedina

kot dodatek priporočamo dodatek smetanov hren in vinsko omaka