Vinska kraljica SLO

iz turistične kmetije Na koncu vasi

Za skupine

SPUST po MURI, znamenitosti Prlekije in kulinarika pri nas

Praznovanja

birme, rojstni dnevi, drugo - posebaj za vas

Kolesarjenje

z zemljevidi po ravninah Pomurja

Notranjost

... poglej spodnji opis

Zunanjost

Oglejte si zunanjost

Igrala za otroke

Velika izbira otroških igral

Dekoracije

Nekaj naših dekoracij

Notranji prostori

"NOTRANJI PROSTORI ZA 50 OSEB"

Ambient iz starih hrastovih elementov

Na našem turizmu smo poskusil ujeti zgodovino teh krajev v naš ambient. Tako vas pričakujejo masivni hrastovi elementi - narejeni iz starih hrastovih preš (stiskalnic za grozdje), nekoč delujočimi na jeruzalemski vinski cesti.

Dopolnjeni z lončenimi elementi

Prostor smo osvetlili s pomočjo lončenih svetil, narejenih po metodah lončarskih mojstrov te pokrajine

"ZANIMIVO ZA POUDARITI"

Degustacijski pult

Je izveden iz preko 200 let stare preše, uporabljane za stiskanje domačih brajd

Držala na stolih

pripovedujejo zgodovino, njih dotik prinaša srečo. Zakaj smo uporabili taka držala, kaj pripovedujejo pa vam bomo zaupali pri nas.

"Dva prostora"

prostor se deli na dva prostora - osrednji degustacijski prostor in posebna soba za skupino!

Degustacijski prostor sprejme do 25 oseb, soba za skupino pa do 30 oseb. V primeru skupine, ki presega kapaciteto posameznega prostora, odpremo široka vrata med prostoroma in po potrebi rezerviramo celotne prostore za najavljeno skupino. V tem primeru se objekt za zunanje goste zapre.

Rubrika:Turizem

Domača žganja, sadjevci, ...

Domača žganja, sadjevci, zeliščna... Na našem turizmu doma pridelujemo tudi različne vrste domačega žganja oz. sadjevcev in zeliščnih žganj. Tako med drugim svojim gostom ponudimo sm...

Rubrika:Lokalno

Kolesarska pot: Poljska p...

Cestna pot, poteka v okolici Ljutomera, trasa je: Ljutomer - Cven - Mota - Kraplje - Banovci - Grlava - Krištanci - Šalinci - Babinci - Ljutomer. V veliki večini poteka po asfaltu, deloma / do 1...

Rubrika: iz vseh rubrik

Pečena ajdova kaša

Na našem turizmu pripravljamo kar nekaj jedi iz ajdove kaše ali ajdove moke. Ajdovo kašo in moko nam pripravijo na mlinu. Tako pripravljamo naprimer: ajdov krapec, domače ajdove rezance p...